Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Management en Communicatie
campus Meistraat
Meistraat 5 - 2000 Antwerpen
T +32 3 220 55 20 - F +32 3 220 55 59
mc@ap.be
Horecareglementering en voedingsmiddelenhygiëne31782/1766/1920/1/57
Studiegids

Horecareglementering en voedingsmiddelenhygiëne

31782/1766/1920/1/57
Academiejaar 2019-20
Komt voor in:
  • Graduaat hotel- en cateringmanagement (uitdovend), trajectschijf 1
In andere opleidingen:
  • Graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement als Veiligheid, ergonomie & hygiëne
Dit is een enkelvoudig opleidingsonderdeel.
Studieomvang: 3 studiepunten
Onderwijstalen: Nederlands
Dit opleidingsonderdeel wordt gequoteerd op 20 (tot op een geheel getal).

Volgtijdelijkheid

Op dit opleidingsonderdeel is er geen volgtijdelijkheid van toepassing.
Tweede examenkans: wel mogelijk.
Tolereerbaarheid: Dit opleidingsonderdeel komt in aanmerking voor tolerantie onder de voorwaarden van de opleiding waarvoor je bent ingeschreven.
Totale studietijd: 78,00 uren

OLR-Leerdoelen (lijst)

specifieke eindcompetenties
2. De student stelt een procesplan op voor de verwerking van een voedingsmiddel van aankoop tot verbruik, rekening houdende met de HACCP-normen.
3. De student analyseert een keukenplan, duidt de verschillende productielijnen aan en verantwoordt deze.
De student legt verbanden tussen de verschillende kenmerken waaronder hotels ingedeeld worden.

Onderwijsorganisatie

Werkvormen
Hoor- en/of werkcolleges10,00 uren
Practicum en/of oefeningen6,00 uren
Vormen van groepsleren4,00 uren
Werktijd buiten de contacturen58,00 uren
  • Duur: Semester

Toetsing (lijst)

Evaluatie(s) voor de eerste examenkans
MomentVorm%Opmerking
AcademiejaarKennistoets85,00
AcademiejaarVaardigheidstoets hands on15,00
Evaluatie(s) voor de tweede examenkans
MomentVorm%Opmerking
Tweede examenperiodeKennistoets85,00
Tweede examenperiodeVaardigheidstoets hands on15,00