Academiejaar
2019-20
Komt voor in:
- Graduaat hotel- en cateringmanagement (uitdovend), trajectschijf 1
In andere opleidingen:
-
Graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement als Veiligheid, ergonomie & hygiëne
Dit is een enkelvoudig opleidingsonderdeel.
Studieomvang:
3 studiepunten
Onderwijstalen: Nederlands
Dit opleidingsonderdeel wordt gequoteerd op 20 (tot op een geheel getal).
Volgtijdelijkheid
Op dit opleidingsonderdeel is er geen volgtijdelijkheid van toepassing.
Tweede examenkans: wel mogelijk.
Tolereerbaarheid: Dit opleidingsonderdeel komt in aanmerking voor tolerantie onder de voorwaarden van de opleiding waarvoor je bent ingeschreven.
Totale studietijd: 78,00 uren
OLR-Leerdoelen (lijst)
specifieke eindcompetenties
2. De student stelt een procesplan op voor de verwerking van een voedingsmiddel van aankoop tot verbruik, rekening houdende met de HACCP-normen. |
3. De student analyseert een keukenplan, duidt de verschillende productielijnen aan en verantwoordt deze. |
De student legt verbanden tussen de verschillende kenmerken waaronder hotels ingedeeld worden. |
Toetsing (lijst)
Evaluatie(s) voor de eerste examenkans
Moment | Vorm | % | Opmerking |
Academiejaar | Kennistoets | 85,00 | |
Academiejaar | Vaardigheidstoets hands on | 15,00 | |
Evaluatie(s) voor de tweede examenkans
Moment | Vorm | % | Opmerking |
Tweede examenperiode | Kennistoets | 85,00 | |
Tweede examenperiode | Vaardigheidstoets hands on | 15,00 | |