Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Management en Communicatie
campus Meistraat
Meistraat 5 - 2000 Antwerpen
T +32 3 220 55 20 - F +32 3 220 55 59
mc@ap.be
Management internship31787/1766/1920/1/33
Study guide

Management internship

31787/1766/1920/1/33
Academic year 2019-20
Is found in:
  • Associate Degree Hotel and Catering Management, programme stage 3
This is a single course unit.
Study load: 10 credits
Teaching staff: Hoxhaxhiku Riad
Languages: Dutch
Scheduled for: Semester 1
This course unit is marked out of 20 (rounded to an integer).
Re-sit exam: is possible.
Possibility of tolerance: This course unit is eligible for tolerance according to the criteria as determined by the degree programme you are enrolled in.
Total study time: 120,00 hours

Learning outcomes (list)

Educational organisation (list)

Learning Activities
Workplace training and / or internship120,00 hours

Evaluation (list)

Evaluation(s) for first exam chance
MomentForm%Remark
Academic yearGraduation assignment50,00Indien de student niet geslaagd was voor dit deel, moet voor de tweede zittijd de case herwerkt of verder uitgediept worden.
Academic yearInternship20,00Evaluatie door mentor op de stageplaats uit de eerste zittijd blijft behouden en telt mee voor 20% van het totaal. Een niet geslaagd cijfer voor dit deel kan niet ingehaald worden in de tweede zittijd.
Academic yearReflection assignment30,00
Evaluation(s) for re-sit exam
MomentForm%Remark
2nd examination periodGraduation assignment50,00
2nd examination periodInternship20,00
2nd examination periodReflection assignment30,00