Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Management en Communicatie
campus Meistraat
Meistraat 5 - 2000 Antwerpen
T +32 3 220 55 20 - F +32 3 220 55 59
mc@ap.be
Food and beverage31793/1766/1920/1/43
Study guide

Food and beverage

31793/1766/1920/1/43
Academic year 2019-20
Is found in:
  • Associate Degree Hotel and Catering Management, programme stage 1
This is a single course unit.
Study load: 7 credits
Languages: Dutch
This course unit is marked out of 20 (rounded to an integer).

Prerequisites

There are no prerequisites for this course.
Re-sit exam: is possible.
Possibility of tolerance: This course unit is eligible for tolerance according to the criteria as determined by the degree programme you are enrolled in.
Total study time: 182,00 hours

Learning outcomes (list)

Educational organisation (list)

Learning Activities
Collaborative learning3,00 hours
Lectures and / or tutorials32,00 hours
Practicum5,00 hours
Work time outside of contact hours142,00 hours

Evaluation (list)

Evaluation(s) for first exam chance
MomentForm%Remark
Academic yearKnowledge test75,00
Academic yearProject assignment25,00Tijdens het eerste contactmoment krijgen de studenten de opdrachten meegedeeld. Er is pas aan een opdracht voldaan wanneer deze zowel in geprinte versie als digitaal via Smartschool in de daarvoor aangemaakte upload-map (en niet via mail) ingeleverd werden, voorzien van de identiteit van de student en gepresenteerd aan de medestudenten.
Evaluation(s) for re-sit exam
MomentForm%Remark
2nd examination periodKnowledge test75,00
2nd examination periodProject assignment25,00De behaalde score voor de permanente evaluatie uit de eerste zittijd blijft behouden en telt aldus mee voor 25%. Studenten die hun opdrachtenbundel niet tijdig inleverden voor de eerste examenperiode krijgen een nieuwe opdrachtenreeks voor de tweede examenperiode. Het is de verantwoordelijkheid van de student zelf om voor 1 juli de nieuwe opdrachten op te vragen bij de lector. Het tijdig en volledig indienen van de opdrachtenbundel is een vereiste om aan de examenzittijd te mogen deelnemen.