Academic year
2019-20
Is found in:
- Associate Degree Hotel and Catering Management, programme stage 1
This is a single course unit.
Study load:
7 credits
This course unit is marked out of 20 (rounded to an integer).
Prerequisites
There are no prerequisites for this course.
Re-sit exam: is possible.
Possibility of tolerance: This course unit is eligible for tolerance according to the criteria as determined by the degree programme you are enrolled in.
Total study time: 182,00 hours
Educational organisation (list)
Evaluation (list)
Evaluation(s) for first exam chance
Moment | Form | % | Remark |
Academic year | Knowledge test | 75,00 | |
Academic year | Project assignment | 25,00 | Tijdens het eerste contactmoment krijgen de studenten de opdrachten meegedeeld. Er is pas aan een opdracht voldaan wanneer deze zowel in geprinte versie als digitaal via Smartschool in de daarvoor aangemaakte upload-map (en niet via mail) ingeleverd werden, voorzien van de identiteit van de student en gepresenteerd aan de medestudenten. |
Evaluation(s) for re-sit exam
Moment | Form | % | Remark |
2nd examination period | Knowledge test | 75,00 | |
2nd examination period | Project assignment | 25,00 | De behaalde score voor de permanente evaluatie uit de eerste zittijd blijft behouden en telt aldus mee voor 25%. Studenten die hun opdrachtenbundel niet tijdig inleverden voor de eerste examenperiode krijgen een nieuwe opdrachtenreeks voor de tweede examenperiode. Het is de verantwoordelijkheid van de student zelf om voor 1 juli de nieuwe opdrachten op te vragen bij de lector. Het tijdig en volledig indienen van de opdrachtenbundel is een vereiste om aan de examenzittijd te mogen deelnemen. |