Je stelt planningen en taakverdelingen op voor de eigen afdeling, volgt deze op en stuurt bij waar nodig.
Je anticipeert op onverwachte situaties (ziekte, vakantieaanvraag,…) door de planning van het personeel van de afdeling bij te sturen. |
Je plant de operationele werkzaamheden van het team. |
Je stelt een uurrooster op voor het personeel van de afdeling. |
Je bent medeverantwoordelijk voor het voeren van een actueel, rendabel en efficiënt verhuur- en/of verkoopbeleid van de afdeling.
Je coördineert het onthaal en de verhuur/verkoop van producten en diensten in afstemming met verschillende afdelingen. |
Je verkoopt producten volgens de richtlijnen van de werkplek en past up selling toe waar mogelijk. |
Je informeert en adviseert de gast/klant, rekening houdend met de individuele wensen en behoeften, gebruikmakend van de actuele productkennis en gepaste verkooptechnieken.
Je informeert en adviseert de gast/klant vanuit je actuele kennis rond de specifieke producten en diensten van je werkplek. |
Je past gepaste verkooptechnieken toe om de gast te adviseren. |
Je schat de klantbehoefte in en beveelt producten en diensten aan afgestemd op nieuwe ontwikkelingen binnen het assortiment. |
Je formuleert advies over het bijsturen van een product/dienst gebaseerd op ontwikkelingen in het eigen vakgebied, beperkte marktstudies, een inschatting van de vraag en de wensen van de beoogde gasten/klanten en de vooropgestelde doelstellingen.
Je geeft vanuit actuele trends, correcte bronnen en een beperkt marktonderzoek een SMART-advies over de bestaande producten en diensten van je werkplek. |
Je ondersteunt administratief bij het uitwerken van een business idee |
Je staat in voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften in de eigen afdeling rekening houdend met de geldende wetgeving en met het oog op duurzaamheid.
Je staat in voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften in de eigen afdeling rekening houdend met de geldende wetgeving en met het oog op duurzaamheid. |
Je plant en organiseert je eigen werk, je reflecteert over je functioneren en bent bereid om bij te leren.
Je reflecteert over je vooropgestelde persoonlijke ontwikkelingsdoelen (inzicht, vaardigheid en kennis) voor het werkplekleren. |
Je levert de opdrachten op binnen de gevraagde deadlines. |
Je beoordeelt de interdisciplinaire samenwerking d.m.v. feedback te geven met respect voor ieders competenties en groeikansen. |
Je voert de administratie en boekhouding van de eigen afdeling uit volgens de wettelijke normen.
Je voert administatieve en boekhoudkundige taken uit met de software van de werkplek. |
Je communiceert vanuit een hospitality grondhouding, zowel schriftelijk als mondeling, met aandacht voor de diverse en meertalige werkcontext.
Je communiceert functioneel in de taal van de werkplek bij de uitvoering van de dagelijkse taken. |
Je communiceert spontaan en oplossingsgericht met de gast/klant |
Je draagt de hospitality-grondhouding van de werkplek uit. |
Je hanteert de gepaste zakelijke terminologie en ICT tools. |
Je werkt teamgericht in een interculturele en/of multidisciplinaire beroepsomgeving. |
Je voert promotie via diverse kanalen en bouwt duurzame klantrelaties op.
Je gebruikt adequate informatie- en communicatiemiddelen om promotie te voeren. |
Je volgt klanten op met het oog op een duurzame relatie tussen de klant en de werkplek. |
Je realiseert duurzame oplossingen ten aanzien van problemen.
Je bedenkt een creatieve en duurzame oplossing om het gevraagde materiaal efficiënt aan te leveren/ vorm te geven. |
Je denkt kritisch en houdt rekening met verschillende perspectieven. |
Je signaleert minder duurzame handelingen en gaat op zoek naar duurzame alternatieven. |
Je geeft leiding aan de medewerkers van de eigen afdeling.
Je ondersteunt de dienst personeelszaken m.b.t. de vorming en coaching van werknemers en stagiairs binnen de eigen afdeling. |
Je stuurt teamleden van de eigen afdeling operationeel aan. |
Je bereidt maaltijden en dranken.
Je maakt dranken en gerechten van de menu- en drankenkaart van je werkplek klaar, gebruikmakend van de juiste bereidingstechnieken. |
Je werkt met collega's en externe partners constructief samen rond een concrete taak of vraag.
Je geeft samen met een interdisciplinair team richting aan het proces door je te houden aan collectieve werkafspraken en deadlines. |
Je volgt de instructies van de opdrachtgever nauwkeurig op. |
Je werkt constructief en flexibel samen in een team. |
Je werkt constructief en flexibel samen met alle interne en externe actoren van de werkplek |
Je werkt samen met verschillende diensten uit verschillende vakgebieden. |
Je serveert en/of levert bestellingen.
Je levert of serveert dranken en bereidingen van de menu- en drankenkaart van je werkplek, met aandacht voor dresseer- en presentatietechnieken. |
Je werkt technische fiches uit voor alle bereidingen in de diverse keukens.
Je werkt technische fiches uit voor (nieuwe) dranken en bereidingen en bepaalt hierbij de optimale bereidingswijze en efficiënte werkmethodes. |
Je beheert voorraad, bestellingen en leveringen van de eigen afdeling.
Je beheert voorraad, bestellingen en leveringen van de eigen afdeling. |