Je stelt planningen en taakverdelingen op voor de eigen afdeling, volgt deze op en stuurt bij waar nodig.
| Je anticipeert op onverwachte situaties (ziekte, vakantieaanvraag,…) door de planning van het personeel van de afdeling bij te sturen. |
| Je plant de operationele werkzaamheden van het team. |
| Je stelt een uurrooster op voor het personeel van de afdeling. |
Je bent medeverantwoordelijk voor het voeren van een actueel, rendabel en efficiënt verhuur- en/of verkoopbeleid van de afdeling.
| Je coördineert het onthaal en de verhuur/verkoop van producten en diensten in afstemming met verschillende afdelingen. |
| Je verkoopt producten volgens de richtlijnen van de werkplek en past up selling toe waar mogelijk. |
Je informeert en adviseert de gast/klant, rekening houdend met de individuele wensen en behoeften, gebruikmakend van de actuele productkennis en gepaste verkooptechnieken.
| Je informeert en adviseert de gast/klant vanuit je actuele kennis rond de specifieke producten en diensten van je werkplek. |
| Je past gepaste verkooptechnieken toe om de gast te adviseren. |
| Je schat de klantbehoefte in en beveelt producten en diensten aan afgestemd op nieuwe ontwikkelingen binnen het assortiment. |
Je formuleert advies over het bijsturen van een product/dienst gebaseerd op ontwikkelingen in het eigen vakgebied, beperkte marktstudies, een inschatting van de vraag en de wensen van de beoogde gasten/klanten en de vooropgestelde doelstellingen.
| Je geeft vanuit actuele trends, correcte bronnen en een beperkt marktonderzoek een SMART-advies over de bestaande producten en diensten van je werkplek. |
| Je ondersteunt administratief bij het uitwerken van een business idee |
Je staat in voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften in de eigen afdeling rekening houdend met de geldende wetgeving en met het oog op duurzaamheid.
| Je staat in voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften in de eigen afdeling rekening houdend met de geldende wetgeving en met het oog op duurzaamheid. |
Je plant en organiseert je eigen werk, je reflecteert over je functioneren en bent bereid om bij te leren.
| Je reflecteert over je vooropgestelde persoonlijke ontwikkelingsdoelen (inzicht, vaardigheid en kennis) voor het werkplekleren. |
| Je levert de opdrachten op binnen de gevraagde deadlines. |
| Je beoordeelt de interdisciplinaire samenwerking d.m.v. feedback te geven met respect voor ieders competenties en groeikansen. |
Je voert de administratie en boekhouding van de eigen afdeling uit volgens de wettelijke normen.
| Je voert administratieve en boekhoudkundige taken uit met de software van de werkplek. |
Je communiceert vanuit een hospitality grondhouding, zowel schriftelijk als mondeling, met aandacht voor de diverse en meertalige werkcontext.
| Je communiceert functioneel in de taal van de werkplek bij de uitvoering van de dagelijkse taken. |
| Je communiceert spontaan en oplossingsgericht met de gast/klant |
| Je draagt de hospitality-grondhouding van de werkplek uit. |
| Je hanteert de gepaste zakelijke terminologie en ICT tools. |
| Je werkt teamgericht in een interculturele en/of multidisciplinaire beroepsomgeving. |
Je voert promotie via diverse kanalen en bouwt duurzame klantrelaties op.
| Je gebruikt adequate informatie- en communicatiemiddelen om promotie te voeren. |
| Je volgt klanten op met het oog op een duurzame relatie tussen de klant en de werkplek. |
Je realiseert duurzame oplossingen ten aanzien van problemen.
| Je bedenkt een creatieve en duurzame oplossing om het gevraagde materiaal efficiënt aan te leveren/ vorm te geven. |
| Je denkt kritisch en houdt rekening met verschillende perspectieven. |
| Je signaleert minder duurzame handelingen en gaat op zoek naar duurzame alternatieven. |
Je geeft leiding aan de medewerkers van de eigen afdeling.
| Je ondersteunt de dienst personeelszaken m.b.t. de vorming en coaching van werknemers en stagiairs binnen de eigen afdeling. |
| Je stuurt teamleden van de eigen afdeling operationeel aan. |
Je bereidt maaltijden en dranken.
| Je maakt dranken en gerechten van de menu- en drankenkaart van je werkplek klaar, gebruikmakend van de juiste bereidingstechnieken. |
Je werkt met collega's en externe partners constructief samen rond een concrete taak of vraag.
| Je geeft samen met een interdisciplinair team richting aan het proces door je te houden aan collectieve werkafspraken en deadlines. |
| Je volgt de instructies van de opdrachtgever nauwkeurig op. |
| Je werkt constructief en flexibel samen in een team. |
| Je werkt constructief en flexibel samen met alle interne en externe actoren van de werkplek |
| Je werkt samen met verschillende diensten uit verschillende vakgebieden. |
Je serveert en/of levert bestellingen.
| Je levert of serveert dranken en bereidingen van de menu- en drankenkaart van je werkplek, met aandacht voor dresseer- en presentatietechnieken. |
Je werkt technische fiches uit voor alle bereidingen in de diverse keukens.
| Je werkt technische fiches uit voor (nieuwe) dranken en bereidingen en bepaalt hierbij de optimale bereidingswijze en efficiënte werkmethodes. |
Je beheert voorraad, bestellingen en leveringen van de eigen afdeling.
| Je beheert voorraad, bestellingen en leveringen van de eigen afdeling. |